سفارش تبلیغ
صبا ویژن
خداوند ـ تبارک و تعالی ـ با غیرت است و هر باغیرتی را دوست دارد و به سبب غیرتش بود که همه کارهای زشت را، چه نهان و چه آشکار، حرام کرده است. [امام صادق علیه السلام]

* رای ما اصلاح طلبی *

امام روح الله : در اسلام معیار، رضایت خداست و نه شخصیتها. ما شخصیتها را با حق می‌سنجیم، و نه حق را با شخصیتها. معیار، حق و حقیقت است. (صحیفه امام خمینی- جلد4-صفحه 249) -




*اصلاح طلبی* ::: سه شنبه 92/3/14::: ساعت 6:33 عصر

  


دکتر محمدرضا عارف نامزد یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری با حضور در برنامه انتخاباتی شبکه سه به سوالات جوانان پاسخ داد.

عارف گفت: به دلیل شغل استادی ام حشر و نشرم با جوانان بسیار بوده است و از آنان انرژی می گرفتم و در طول سه دهه مدیریت اجرایی ام ارتباطم را با جوانان حفظ کردم و در جریان مشکلات آن ها بودم جوانان به من انرژی می دهند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا رئیس جمهور می تواند احساس مصونیت کند گفت: هیچ کس نباید احساسیت مصونیت کند. اگر در جهت قانون عمل کنیم نیاز به مصونیت ویژه نیست. طبیعتا رئیس جمهور جایگاه خودش را به عنوان رئیس قوه مجریه تعریف می کند. رئیس جمهور باید با تعامل با سایر بخش ها به وظایف خود عمل کند.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر این که در تمام عمر سه دهه مدیریتم تعامل حداکثری را پیگیری کردم افزود: یاد ندارم در طول خدمتم اختلافی بین ما پیش آمده باشد. من تفاهم 51 درصدی را پیش روی خود قرار می دهم که با آن اختلاف 49 درصدی حل می شود. اختلاف سلیقه چیز با ارزشی است بنده از موضع حاکمیت تا آنجا که بتوانم کوتاه می آیم تا کارها پیش برود.

عارف در پاسخ به سوالی در مورد اشتغال جوانان گفت: این سوال دغدغه تمام خانواده های ایرانی است. در دولت اصلاحات نرخ اشتغال موفقی داشتیم و با برنامه ریزی صحیح سالی 700 هزار شغل ایجاد می کردیم. ما در برنامه ایران فردا حداقل یک میلیون فرصت شغلی را طراحی کردیم که یکی از آنها صنعت گردشگری است. جذب گردشگر به ایران خیلی از مشکلات ما را در خصوص تعامل با کشورها حل می کند.

وی ادامه داد: طرح ویژه دیگر بحث فناوری اطلاعات و ارتباطات است که خود این بخش اشتغالزایی بالایی دارد. همچنین توسعه صنعت انرژی یکی از راه های ایجاد اشتغال است. چرا باید نفت را به صورت خام بفروشیم. ارزش افزوده نفت باید در داخل کشور باشد. باید از مساحت جغرافیایی ایران حداکثر استفاده را بکنیم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار داشت: طرح کار آفرینی را دنبال می کنیم امکانات را در اختیار جوانان قرار می دهیم که به عنوان کارآفرین وارد شوند و نه تنها برای ما شغل ایجاد کنند بلکه چند نفر دیگر را نیز وارد کار کنند.

معاون اول دولت اصلاحات در پاسخ به این پرسش که چه تضمینی وجود دارد که دانشجویان پس از اتمام تحصیلات وارد بازار کار شوند گفت: این بحث جدیدی نیست بر اساس برنامه های توسعه باید نیازهایمان را مشخص کنیم و در دانشگاه ها نیرو تربیت کنیم. آموزش عالی باید پاسخگوی نیازها و تقاضا های اجتماعی باشد خیلی از افراد به خاطر شغل به دانشگاه نمی آیند. امروز شعار دنیا لیسانس برای همه است سطح سواد را باید از دیپلم و متوسطه بالا ببریم.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری تعهد و پایبندی اش به اصل 44 قانون اساسی و سند چشم انداز اظهار داشت: من خودم در تدوین سند چشم انداز نقش داشتم و برای اجرای آن تعصب دارم. این سند میثاق ملی است اکنون ما کشوری در حال توسعه هستیم و باید در افق چشم انداز پیشرفته باشیم متاسفانه در سال های گذشته از سند چشم انداز دورماندیم و باید شتابمان را به سمت این که جایگاه اول را در منطقه داشته باشیم بیشتر کنیم.

عارف گفت: کشور ترکیه تورمی بالای 80 درصد داشت ولی الان یک رقمی شده است. ما می خواهیم از کشورهای منطقه جلو بیفتیم بنابراین هیچ راهی جز داشتن یک برنامه مدون و جدی برای این سند نداریم. رسیدن به این سند دستیافتنی است اما اراده بیشتری می خواهد.

معاون اول دولت اصلاحات در خصوص دانشجویان نخبه ای که به خارج از کشور می روند گفت: رفتن یک دانشجو به خارج از کشور هیچ ایرادی ندارد. یک فارغ التحصیل برای بالا بردن توان علمی خودش به خارج رفته و ادامه تحصیل می دهد اما مشکل این است که الان با یک اتوبان یک طرفه رو به رو هستیم و دانشجویان از ایران رفته و برنمی گردند. باید این مشکل را حل کنیم و با مکانیسم هایی این مسیر را دوطرفه کرده  دانشجویان را به بازگشت به ایران تشویق کنیم.

وی افزود: بیش از چهارمیلیون ایرانی که عموما تحصیل کرده هستند در خارج از کشور زندگی می کنند باید دفاتر جذب نیروهای متخصص را احیا کنیم و رفت و آمد این عزیزان را به کشور آسان کنیم. ما طرح جدید مناطق آزاد علم و فناوری را داریم و باید بنیاد نخبگان تقویت شود. من دانشجویانی را که به خارج می روند محکوم نمی کنم اما گله دارم از آنها که می روند و دیگر بر نمی گردند.

معاون اول دولت اصلاحات در خصوص نظارت در دولتش افزود: نظارت در قانون اساسی جایگاهش مشخص است ما نهادهای نظارتی مانند دیوان محاسبات، بازرسی کل کشور و دیوان عدالت اداری را داریم که باید بر امور اجرایی کشور نظارت کند. در داخل دولت هم نهادهای نظارتی مانند وزارت اطلاعات و سازمان مدیریت و برنامه ریزی داریم که عملا منحل شد و بخشی از مشکلات ما ناشی از نداشتن این سازمان است.

عارف با تاکید بر این که در داخل دولت طرح های نظارتی را با قوت دنبال می کنیم گفت: اگر نهادهای نظارتی قوی داشتیم فساد 3 هزار میلیاردی را اکنون شاهد نبودیم.

عارف در ادامه برنامه در خصوص تخلف مسئولان در دولتش اظهار داشت: به نظر مراکز نظارتی خارج از قوه قضائیه تمکین می کنم البته امیدوارم بحث های سیاسی و حاشیه ای مطرح نشود. گاهی یک مدیر قصور می کند که باید اغماض کرد و تذکر داد اما اگر تقصیر کرد نباید به هیچ وجه کوتاه بیاییم. من با نگاه امنیتی که از خطاهای مدیران خوشحال شویم و در مرحله آخر مچش را بگیریم موافق نیستم. من روش بهداشت را پیگیری می کنم یعنی جلوگیری به جای درمان البته اگر فسادی انجام شد از هیچ مدیر متخلفی دفاع نخواهم کرد.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان مثالی گفت: سعی می کنم از نزدیکانمان برای امور مدیریت استفاده نکنم و در سی ساله گذشته این کار را انجام نداده ام. وقتی معاون اول شدم پسر خاله ام رئیس دفتر یکی از مسئولان بود که از او خواهش کردم به یزد برگردد که این شاعبه پیش نیاید که با سفارش من آمده است. هیچ کس نباید احساس کند که به علت خویشاوندی با عارف شغلی به او داده شده است. همسر من استاد دانشگاه شهید بهشتی است و تا کنون هیچ پست اجرایی نگرفته است.

معاون اول دولت اصلاحات در پاسخ به این سوال که مسئولان قول انجام کارهایی را می دهند اگر در آینده به وعده هایشان عمل نکردند جوابشان به ما چیست گفت: هر کس وعده ای داد و به آن عمل نکرد باید به خدا حواله اش کرد. امیدوارم همه نامزد ها قولهایشان براساس توانمندی هایی و امکانات کشور باشد. هفت ماه از عمر مدیریتی رئیس جهوری بعدی باید در چارچوب بودجه فعلی باشد اما بودجه 93 را طوری تنظیم می کنم که بتوانم قول و قرار هایم را عملی کنم. من در گذشته شعاری نداده ام که نتوانم به آن عمل کنم.

عارف با تاکید بر این که در دهه چهارم انقلاب باید بر کارآمدی رئیس جمهور تاکید کنیم گفت: رئیس جمهور باید کسی باشد که سابقه و توانایی اجرایی اش این اجازه را بدهد که بتواند شرایط کشور را سامان دهد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه یادآور شد اگر رای بیاورم رئیس جمهور همه مردم خواهم بود رئیس جمهور فقط رئیس جمهور طرفدارانش نیست. شعار من همه برای ایران و همه برای ایران است. من مسلمان هستم ولی رئیس جمهور اقلیت های مذهبی نیز هستم. من در گذشته در کنار پست های اجرایی ام تعامل خوبی با مردم داشتم در طول سی سال گذشته هیچ ترمی نبوده که در دانشگاه نباشم. وقتی معاون اول دولت اصلاحات بودم با همسرم و بدون هیچ محافظی به خرید می رفتم و در جریان مشکلات مردم بودم و سایتی را باعنوان "اگر من رئیس جمهور بودم" طراحی کردم که مردم از طریق آن در جریان مشکلات مردم قرار گیریم. برنامه ام این است که بدون برنامه ریزی قبلی و بدون استفاده از دوربین و خبرنگار بین مردم بروم.

کاندیدای یازدهمین دوره ریاست جمهوری درباره جایگاه منتقدین در دولتش گفت: انتقاد پذیری من خیلی بالاست شاید به علت ارتباط همیشگی ام با جوانان آستانه تحملم بالا رفته است. در برنامه هایم شورای منتقدین را در کنار شورای پیش بینی کرده ام شورایی که بناست با من هم فکر نباشد و من از نظرات آنان استفاده کنم.

وی در خصوص نیروهای تشکیل دهنده کابینه اش اظهار داشت: اعتقاد به شایسته سالاری دارم و در دهه چهارم انقلاب نمی توان آزمون و خطا داشته باشیم. در دانشگاه تهران یکی از معاونینم از اصولگرایان بود همچنین در سایر مسئولیتهایم از اصولگرایان استفاده می کردم. آن چه برای من مهم است لیاقت و توانایی مدیر و هم سویی او با برنامه ها است. در مجموع احساس می کنم در دولت خاتمی به شایسته سالاری بیشتر عمل شد. در کابینه اش از رقیبی که فرمایشی و سوری هم نبود استفاده کرد. در کابینه دولت خاتمی وزیری بود که به ناطق رای داده بود.

عارف در پاسخ به این سوال که چه ضمانتی برای اجرای وعده هایتان خواهید داشت تصریح کرد: در سمت های مختلفی که داشته ام یاد ندارم وعده ای داده باشم و به آن عمل نکرده باشم. خیلی از مردم چهره من را نمی شناسند. بنای من بر این بوده که چهره رسانه ای نباشم قول می دهم به تعهداتم عمل کنم.

عارف تاکید کرد: هر یک سال یک گزارش عمل را به مجلس شورای اسلامی تقدیم می کنم تصمیم دارم حداقل ماهی یک بار با مردم گفت و گو کنم و مردم را در جریان مشکلات قرار دهم. باید اعتماد مردم را نسبت به دولت جلب کنیم اگر با صراحت مشکلات را به مردم بگوییم قطعا مردم به ما کمک می کنند همانند دوران جنگ که وقتی کالایی کم می شد مردم از آن کالا کمتر استفاده می کردند.

در ادامه برنامه پس از مطرح شدن سوالی درباره اعتیاد در جامعه عارف   با متاثر شدن از وضعیت اعتیاد در جامعه به گریه افتاد و پس از قطع موقت برنامه در این باره اظهار داشت: یکی از مهم ترین معضلات کشور اعتیاد است. به عنوان یک پدر از وضعیت اعتیاد جوانان خجالت می کشم. سن اعتیاد به سطح دبیرستان رسیده و ریشه اعتیاد را در مسائل اقتصادی و از هم پاشیدگی خانواده ها می دانم.

معاون اول دولت اصلاحات با بیان این که دغدغه ما شغل و مسکن جوانان است افزود: جوانان ما به آینده شان اعتماد ندارند. به کارهای خلاف اخلاق روی می آورند اگر بتوانیم مسئله اشتغال و گرانی را حل کنیم به طوری که نان آور خانواده در برابر فرزندانش شرمنده نشود و همچنین سن ازدواج را پائین آورده می توانیم معضل اعتیاد را حل کنیم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به این که رشد 8 درصدی را در برنامه هایم دنبال می کنم ادامه داد: به دنبال حاکمیت عقلانیت در برنامه هایم هستم باید از تصمیمات سلیقه ای و موردی جلوگیری شود. سازمان مدیریت و برنامه ریزی که قلب برنامه ریزی کشور است باید احیا شود همچنین شوراهایی مانند پول و اعتبار و اقتصاد باید در جایگاه واقعی شان قرار گیرند. سرمایه های خرد را به بخش تولید تولید هدایت می کنیم. همچنین 4 طرح ویژه را برای رسیدن به رشد 8 درصدی مدنظر داریم.

عارف درباره مطالبات زنان در کشور اظهار داشت: لیستی از مهمترین دغدغه های من مطالبات زنان است حدود 55 درصد دانشجویان کشور دختر هستند که این برای ما افتخار است اما این دختران چه سهمی در مدیریت دارند این نرخ در سال 84، 17 درصد بوده که اکنون به 13.8 درصد رسیده است. زنان مطالبات به حقی دارند که باید به آن ها بپردازیم. در حال حاضر سه درصد از مدیران میانی و عالی کشور زنان هستند. در شوراها این درصد کمتر است متاسفانه در شوراهای شهر رو روستا 1.5 درصد اعضا از زنان هستند.

عارف با تاکید بر این که حاکمیت مرد سالاری بر قوانین ما و ذهنیت سنتی نسبت به این مسئله تبعیض را به وجود آورده است گفت: البته در بخش دولتی از نظر حقوقی تبعیضی نیست ولی در بخش خصوصی این تبعیض وجود دارد و زنان واقعا با محرومیت ها و مشکلاتی رو به رو هستند. از تفکیک جنسیتی در دانشگاه ها چه چیز عاید ما می شود. مهم ترین مشکل نگرش مرد سالاری است. باید دیدگاه اسلام را مبنی قضاوت و قانون گذاری قرار دهیم. باید تلاش کنیم نرخ مشارکت زنان را افزایش دهیم.

عارف در پایان عنوان کرد: مهم ترین افتخار من این است که در خدمت جوانان بودم. مهمترین رقیب خودم را عدم حضور مردم در انتخابات می دانم و امیدوارم با حضور مردم در صحنه انتخابات حماسه سیاسی خلق شود.




*اصلاح طلبی* ::: سه شنبه 92/3/14::: ساعت 9:29 صبح

 

 

ارتباط مستقیم با دکتر محمد رضا عارف


صندوق پستی : 1436995116

تلفن دفتر : 88062774 - 021

پست الکترونیک: info@draref.ir 

 

آدرس ستاد مرکزی

خیابان جمال‌زاده، تقاطع نصرت، نصرت غربی، نبش کوچه جزایری، پلاک 1




*اصلاح طلبی* ::: دوشنبه 92/3/13::: ساعت 1:52 عصر

زندگی‌نامه

مروری بر زندگی‌نامه و کارنامه‌ی دکتر محمد رضا عارف 



دکتر محمد رضا عارف در سال 1330 خورشیدی در خانواده‌ای مذهبی و اصیل در شهر یزد به دنیا آمد . پدر ایشان حاج میرزا احمد عارف یکی از بازاریان اصیل و سرشناس و از چهره‌های محبوب و مردمی و مذهبی یزد و هم‌چنین از خادمان حضرت سیدالشهدا (ع) بودند که مجالس روضه‌خوانی و روشن‌گری منزل ایشان در شهر یزد در سال‌های پیش و پس از انقلاب به‌عنوان پایگاه دانشجویان، دانشگاهیان و فرهیختگان یزد به حساب می‌آمد.
ویژگی بارز محمد رضا عارف در کودکی نبوغ ذاتی وی در علم ریاضی بود، آن‌چنان که در سن 5 سالگی مسلط به حساب سیاق بود و پس از آن نیز درخشش بی‌نظیر وی در درس ریاضی چنان بود که توانست در مسابقات ریاضی کشور در رامسر در سال 1348 رتبه اول کشوری را به دست آورد و در کنکور سراسری رشته‌ی ریاضی سال 1349حائز رتبه‌ی دوم کشوری شده و پس از تحصیل در رشته‌ی مهندسی برق دانش‌کده‌ی فنی دانشگاه تهران و موفقیت در کسب رتبه‌ی اول این دانش‌کده در سال 1354 با معدل 3/91 از 4 از آن دانشکده فارغ‌التحصیل شود.در همان سال با استفاده از بورس تحصیلی دانشگاه صنعتی اصفهان برای ادامه‌ی تحصیل راهی امریکا شد و در سال 1355 با اخذ مدرک کارشناسی ارشد و در سال 1359 با اخذ مدرک دکترای برق مخابرات هردو از دانش‌گاه استنفورد با معدل 4 از 4 به میهن بازگشت .


دکتر محمد رضا عارف از همان بدو ورود به کشور با توجه به شرایط حساس پس از انقلاب و وقوع جنگ تحمیلی و نیاز کشور به مدیران آگاه و متخصص شروع به خدمت در دستگاه‌های مختلف دولتی چون شرکت مخابرات و وزارت فرهنگ و آموزش عالی کرد.در سال‌های 73 تا 76 در سمت ریاست دانشگاه تهران حضوری درخشان داشت. پس از آن نیز در کابینه‌ی دولت اصلاحات در سال‌های 76 تا 79 به‌عنوان وزیر پست و تلگراف و تلفن مشغول به خدمت شد و در سال‌های 79 تا 80 به عنوان معاون رییس جمهور و رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور به فعالیت خود ادامه داد .و در سالهای 1380 تا 1384 به‌عنوان معاون اول رییس جمهور برگزیده شد.
علاقه‌مندی فراوان دکتر عارف به علم و دانش سبب شد که وی علی‌ رغم مشغولیت‌های مدیریتی ‌در تمام این سال‌ها، به‌عنوان استادی برجسته در دانشگاه صنعتی اصفهان و صنعتی شریف و سایر دانشگاهها با هدایت بیش از 110 پایان‌نامه‌ی دکترا و کارشناسی‌ارشد و تدریس در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا به فعالیت‌های علمی خود ادامه دهد.
وی به عنوان یکی از نظریه‌پردازان مطرح جهان در نظریه اطلاعات موفق به معرفی شبکه‌ی مخابراتی معروف Aref Network شد و در راستای گسترش علم مخابرات در کشور اقدام به راه‌اندازی دکترای برق-مخابرات در دانش‌گاه‌های تربیت‌مدرس، صنعتی اصفهان،یزد و چند دانشگاه دیگر نمود.

تالیف،تحقیق،ترجمه:
ترجمه‌ی کتاب سیستم‌های مخابراتی دیجیتال و آنالوگ که در سال 69 به‌عنوان کتاب سال انتخاب شد.
ترجمه‌ی کتاب سیگنال‌ها و سیستم‌ها .
ترجمه‌ی کتاب سیگنال‌های تصادفی .
تالیف و یا ارائه‌ی بیش از 280 مقاله‌ی علمی

سابقه‌ی فعالیت‌های سیاسی قبل از انقلاب :
فعالیت سیاسی و مشارکت در برگزاری جلسات مذهبی در دوران دانش‌جویی در دانش‌گاه تهران
دست‌گیری توسط کمیته مشترک ضد خراب‌کاری ساواک در سال 1354
عضویت و فعالیت رسمی در انجمن اسلامی دانش‌جویان امریکا و کانادا از 1354 تا 1359



خدمات پس از انقلاب :
معاون طرح و توسعه‌ی شرکت مخابرات ایران 1360-1359
سرپرست شرکت مخابرات ایران 1360
معاون دانش‌جویی وزارت فرهنگ و آموزش عالی 1361-1360
معاون آموزشی وزارت فرهنگ و آموزش عالی 1362-1361
قائم‌مقام و معاون هماهنگی وزارت فرهنگ و آموزش عالی 1363-1362
معاون آموزشی وزارت فرهنگ و آموزش عالی 1369-1368
مشاور آموزشی و قائم‌مقام وزیر در هیات ممیزهی مرکزی و رئیس شورای هماهنگی هیاتهای امنای دانشگاهها و موسسات آموزش عالی و پژوهشی 1373-1369
رییس دانش‌گاه تهران 1376-1373
وزیر پست و تلگراف و تلفن 1379-1376
معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور 1380-1379
معاون اول رییس‌جمهور 1384-1380
عضو پیوسته‌ی فرهنگستان علوم ایران
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام
رییس انجمن رمز ایران
رییس انجمن علمی کنترل و فرماندهی ( (C4Iایران
رییس انجمن‌ علمی شبکه‌های هوشمند انرژی ایران
رییس گروه علوم مهندسی فرهنگستان علوم ایران
رییس بنیاد پیش‌برد علم و فن‌آوری ایران (FAST-IRAN)
رئیس هیات موسسه بنیاد امید ایرانیان
عضو موسس بنیاد باران




*اصلاح طلبی* ::: دوشنبه 92/3/13::: ساعت 1:26 عصر

سلام
به کسی رای می دهم که دلسوز 
مردمی 
علمی 
با جدیت در کار با شد


رای ما دکتر عارف




برای مشاهده برنامه های دکتر اینجا را کلیک کنید




*اصلاح طلبی* ::: دوشنبه 92/3/13::: ساعت 9:38 صبح

<   <<   6   7   8   9      
>> بازدیدهای وبلاگ <<
بازدید امروز: 7


بازدید دیروز: 7


کل بازدید :73968
 
 >>اوقات شرعی <<
 
>> درباره خودم<<
 
>>آرشیو شده ها<<
 
 
>>لوگوی دوستان<<
 
>>موسیقی وبلاگ<<
 
>>اشتراک در خبرنامه<<